رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ؛
بیشترین تصادفات منجر به فوت در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ میدهد
در۳۰ کیلومتری شهرها، منطقهای خطرناک برای رانندگان که بیشترین تصادفات منجر به فوت در این محدوده رخ میدهد.
_crop_crop.jpeg)
دکتر علی عبدالرزاقنژاد، رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، در گفتوگو با خبرنگار وبدا در زاهدان از آمار نگرانکننده تصادفات جادهای در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهار داشت: بیشترین حوادث منجر به فوت در فاصله ۳۰ کیلومتری شهرها و در ساعات ۱ تا ۵ صبح اتفاق میافتد.
وی با اشاره به گزارش سازمان پزشکی قانونی، اعلام کرد: استان سیستان و بلوچستان در ۹ ماهه امسال، دومین استان کشور از نظر تعداد متوفیان ترافیکی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت بوده است، این آمار نشاندهنده آن است که جادههای این استان، بهویژه در محدوده نزدیک به شهرها، نیازمند توجه جدی به ایمنی و فرهنگ ترافیکی هستند.
دکتر عبدالرزاقنژاد افزود: تصادفات در جادههای یکطرفه نزدیک به شهرها با شدت بیشتری اتفاق میافتد و این موضوع لزوم بازنگری در طراحی و تجهیز این جادهها را بیش از پیش آشکار میکند.
وی با اشاره به آمار نوروز امسال، از کاهش ۴۴ درصدی مرگومیر ناشی از تصادفات جادهای در این استان خبر داد و افزود: در نوروز امسال (تا صبح ۱۴ فروردین) ۳۷ نفر در جادههای سیستان و بلوچستان جان خود را از دست دادند، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۶۶ نفر بود.
دکتر عبدالرزاقنژاد با اشاره به آمادگی اورژانس ۱۱۵ در ایام نوروز، اعلام کرد: ۶۷ پایگاه اورژانس ثابت، یک پایگاه اورژانس بانوان، دو موتورلانس، دو دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک آمبولانس هوایی در این دانشگاه آماده ارائه خدمات امدادی خواهند بود.
وی تأکید کرد: برای کاهش بیشتر این آمار، نیازمند افزایش فرهنگ ترافیکی، بهبود کیفیت جادهها و اجرای برنامههای آموزشی گستردهتر هستیم.
comment